PT-15 NN/2A típusú FRILUX hűtőkamra
 

HŰTŐÉPÍTŐ KFT
HŰTÉSTECHNIKAI TERVEZÉS-KIVITELEZÉS
3200 Gyöngyös, Kenyérgyár út 9.
Tel.: +36-37/737-500

 

Cégünk fő profilja a kereskedelmi hűtő - mélyhűtő kamrák gyártása, tisztaterek kivitelezése, hűtőtéri ajtók gyártása, valamint hűtőházak kivitelezése és egyéb hűtéstechnológiai munkák. Napjainkig több ezer köbméter hűtőtéri kapacitást alakítottunk ki Magyarországon és Európa több országában. Ezen felül naponta több millió alkatrészt és több tonna alapanyagot készítenek a különböző gyártók az általunk kivitelezett tisztaterekben. Ezen nagy számok teszik a Hűtőépítő Kft-t a piac egyik legtapasztaltabb kivitelező- gyártó cégévé.

Kérjük tekintse meg referencia listánkat, referencia fotóinkat és láthatja, hogy a legkülönfélébb területeken rendelkezünk évtizedes szakmai tapasztalattal. Ez a szakmai tapasztalat hazánkban egyedülálló, és elősegíti a megrendelőkkel történő szoros együttműködést az ajánlatkéréstől a kivitelezésig.

A hűtőkamrák méretei az egyedi vevői igényekhez alakulnak. Érdeklődésük esetén gyors és ingyenes árajánlatot küldünk, akár olyan esetekben is amikor egyedi méretű kamrákra lenne szükség! A hűtőkamra telepítésének részleteit ingyenes helyszíni felméréssel segítjük, melynek során a megrendelő kérdéseire szakmailag felkészült kollegáink válaszolnak, illetve elősegítik az optimális helykihasználás és energiafogyasztás kérdésének tisztázását. A hűtőkamra szállítása lapraszerelt állapotban történik, és a telepítés helyszínén szakembereink elvégzik a kamra összeállítását és üzembe helyezését.


A standard és egyedi méretű hűtőkamrák kivitelezése mellett további tevékenységeink:

  • Egyedi méretű IglooDoors hűtőkamra ajtók gyártása
  • Tisztatér technológia ISO14644 szabvány szerint
  • Hűtőházak, hűtőterek komplett kivitelezése
  • Laboratóriumok, tesztkamrák kivitelezése
  • Tűzgátló panelfalazatok és ajtók kivitelezése és beépítése
  • Robbanásbiztos hűtőkamrák és laborhelyiségek kialakítása

 

Kérje ingyenes egyedi árajánlatunkat, és szaktanácsainkat!