PT-15 NN/2A típusú FRILUX hűtőkamra
 

HŰTŐÉPÍTŐ KFT
HŰTÉSTECHNIKAI TERVEZÉS-KIVITELEZÉS
3200 Gyöngyös, Kenyérgyár út 9.
Tel.: +36-37/737-500

 
Hűtés és tárolás jól átgondolt hűtési technológiával

Különböző hűtőkamráink és mélyhűtő tárolóink segítségével sikeresen nézünk szembe a kihívásokkal, ami az élelmiszerek és egyéb, különleges termékek hőntartásának és hűtésének megoldása jelent.

A szupermarketek, az élelmiszer előállítás , a gyárak, a vágóhidak, a tejüzemek, a hűtőházak, a kórházak, csakúgy mint az éttermek és szállodák elképzelhetetlenek FRIUX hűtőkamrák nélkül. Azonban a FRILUX hűtéstechnika nemcsak az ételek és italok hosszú idejű normál és mélyhűtő tárolására szolgál, hanem elengedhetetlen a kémiai és műszaki technológiák során, valamint a gyógyszeriparban és a gyógyítás különböző területein.

A precíz gyártás és a szolgáltatások széles köre nyújtja azt a minőséget, amit a FRILUX ügyfelei oly nagyra értékelnek. Alaposan kidolgozott termelési eljárásokkal érjük el a pontos méretezést a FRILUX hűtőkamrák gyártása során. Hűtőkamráink meggyőzőek a pontos méretezés, a masszív szerkezet és a nagyfokú stabilitás tekintetében. A szendvics konstrukciónak, valamint a labirintkötések kialakításának köszönhetően a legkedvezőbb hőátbocsátási értéket érjük el. Az optimális panelkialakításnak köszönhetően elkerülhetőek a kifagyások és párakicsapódások. Továbbá egyszerűen és gyorsan összeszerelhető, és a későbbiekben bővíthető, ami értékes előny!

A lehető legjobb hűtött tárolóhelyiségek a modern háztartások számára éppúgy nélkülözhetetlenek, mint a szállodák vagy éttermek kereskedelmi raktárai, hentesüzletek vagy pékségek, a gyümölcs- vagy virágkereskedők valamint gyógyszertárak számára.
Az olyan élelmiszereknek, mint például a zöldségek és gyümölcsök, enyhe hűtésre és magas páratartalomra van szükségük ahhoz, hogy megőrizzék frissességüket és gazdag vitamintartalmukat. A borok azonban megfelelő hőmérsékletet és alacsony páratartalmat igényelnek az íz és zamat megőrzéséhez, anélkül, hogy a parafa dugón penész telepedne meg. Ezeket a követelményeket a FRILUX hűtőkamrák maradéktalanul teljesítik.
Az ipar és kereskedelem magas szintű elvárásainak megfelelően a FRILUX hűtőkamrák főként átlagon felüli kivitelükkel és higiéniai jellemzőikkel nyűgöznek le. A kiváló minőségű rozsdamentes acél garantálja a rozsdaállóságot, a maradandó védelmet a hőveszteséggel szemben pedig a labirintkötés kialakítás biztosítja.

A hűtőszekrényekkel szemben a hűtőkamrában maximalizálható a helykihasználás, és optimalizálható az energia fogyasztás. A FRILUX hűtőkamrák egyedi kívánság szerint összeépíthetők és utólag bővíthetők.

Szigetelt panelpadozat?

Örök dilemma, hogy ügyfeleink a pozitív tartományban működő hűtőkamráikhoz vásároljanak-e szigetelt panelpadozatot, vagy a padozat nélküli megoldást részesítsék előnyben, amikor a hűtőkamra aljzata megegyezik a helyiség járófelületével (pl: járólap). Amennyiben a szigetelt padlós megoldást választja ügyfelünk, úgy jelentős energia megtakarítást érhet el, hiszen a szigetelt padozat esetén jóval kisebb mértékű hőveszteségi tényező jelentkezik a hűtőkamra padozati elemeinél. Ily módon a szigetelt panelpadozat többletköltsége néhány év alatt megtérül - a kevesebb energia fogyasztásnak köszönhetően.


Kérje ingyenes egyedi árajánlatunkat, és szaktanácsainkat!